Clipe memorabile în tabăra de la Săvineşti

Viața parohiei Septembrie 3, 2016

Una dintre cele mai îndrăgite activităţi, a fost plimbarea copiilor participanţi la tabără cu calul. Calul a fost adus la Săvineşti mulţumită colaboratorilor de la Clubul Sportiv Ecvestru „Decebal” din Bacău.

Pitbull este un Holsteiner murg de 16 ani, cu un caracter blând, fiind ideal pentru lucrul cu amatorii şi copiii. Calmul calului oferă copiilor şi începătorilor curajul necesar pentru a face primul pas și a urca în şa pentru prima oară. Călăreţilor mai avansaţi le inspiră încredere în forţele proprii, purtându-i în şa peste primul obstacol sau arătândul-le primele mişcări de dresaj.

Copiii au aşteptat cu foarte mult entuziasm vizita lui Pitbull, ştiau că îi aşteaptă o activitate frumoasă şi inedită. De la cei mai mici la cei mai mari, cu toţii au făcut fotografii, s-au plimbat şi s-au bucurat de prezenţa lui Pitbull. Zâmbetul a fost pe faţa fiecărui copilaş care a avut şansa să îl cunoască, să îl mângâie şi să se plimbe cu calul, Pitbull. Întâlnirea a avut efectul scontat, toţi copiii au fost încântaţi, entuziaşti şi au prins mai mult curaj în prorpriile forţe.

Sentimente de bucurie, de uimire, de trimf au putut fi surprinse pe chipurile copiilor, ceea ce ne motivează să continuăm activitatea cu cei mici, să le oferim ori de câte ori putem mici plăceri.

Corina Băhneanu